• 01388115

Företag / BRF

Laddstolpar

Företag & bostadsrättsförening

Vi erbjuder Nordens mest sålda laddbox för trygg, enkel och säker laddning för företag och bostadsrättsföreningar. Nedan kan du läsa mer om våra laddstationer, tekniska specifikationer och ansökan om bidrag. Bidraget får ansökas av bostadsrättsföreningar, organisationer och andra verksamheter vid installation av laddstation för elbilar. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Laddstolpar för företag & bostadsrättsförening

Hur går det till vid installation av laddstolpar?

Laddtec är en helhetsleverantör av laddstolpar för företag och bostadsrättsförening. Vi tar med andra ord hand om hela processen, från beställning till färdig installation. Vi vägleder dig med alla möjliga frågeställningar som kan dyka upp när du vill erbjuda dina hyresgäster eller anställda elbilsladdning. Det som är bra att ha med sig är på ett ungefär hur många laddstationer ni behöver och vart dom ska vara placerade. Vi hjälper gärna till att guida dig när det kommer till olika debiteringsalternativ.

När det kommer till kostnaden för laddstolpar så varierar det beroende på en rad förutsättningar. Men det brukar landa på ca 10000 kronor per laddbox efter bidrag. I det priset ingår laddstation, installation och driftsättning. För att du ska känna dig trygg erbjuder vi en generös garanti på 5 år. Om något mot förmodan skulle hända med din laddbox så åtgärdar vi felet via fjärruppkoppling eller byter ut den helt kostnadsfritt. Vi återkommer efter en arbetsdag när du lämnat in din förfrågan angående laddstation för företag och bostadsförening!

Vi installerar laddstolpar för företag & bostadsrättsförening

Laddstolpar för företag & BRF

Bostadsrättsförening

Vi installerar laddstolpar för bostadsrättsföreningar till förmånliga priser. Fördelen med en laddstation är att det ger boende i föreningen möjlighet att ladda sina elbilar på ett smidigt och bekvämt sätt nära hemmet. Det kan i sin tur göra bostadsrättsföreningen mer attraktiv samt så minskar det mer miljövänligt jämfört med andra bilar. Det vanligaste är att vi installerar laddstolparna i gemensamma parkeringsområden så att alla medlemmar i föreningen kan nå dem enkelt. Innan installationen påbörjas måste det säkerställas att det finns tillräckligt med elkapacitet för elbilsladdning. Ta gärna kontakt med oss om era önskemål!

Företag

Vi hjälper även företag med installationer av laddstolpar på ett enkelt och smidigt sätt. Att erbjuda elbilsladdning på företaget kan underlätta för de anställda samt uppmanar till miljövänligare transportalternativ. Det underlättar även för kunder som besöker företaget genom att de får möjlighet att ladda sin elbil när de besöker er. Laddstolparna placeras med fördel i ett parkeringsgarage eller andra parkeringsplatser som är lättillgängliga för besökare, kunder och anställda. Kontakta oss så hjälper vi er!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå