• 01388115

Laddstation - Zaptec Pro

66 % bättre utnyttjande av den el du har tillgänglig, via Zaptecs unika fas- och lastbalansering.

Med en laddstation från Zaptec framtids säkrar ni eran laddlösning med en unik och patenterad fas- och lastbalansering, laddnings effekt upp till 22kw, en typ 2 kontakt och stöd för 1-fas och 3-fas laddning.

Att tänka på innan installation

Det finns en del att tänka på innan en installation av laddstationer sker hos en bostadsrättsförening eller hos företaget.

  • Hur många laddstationer ska vi installera?
  • Hur många har en laddbar bil idag?
  • Hur ska vi fördela kostnaderna rättvist bland föreningens medlemmar?
  • Hur ska vi debitera dem som laddar?
  • Hur fördelas kostnaderna rättvist?
  • Ska vi ha olika debiteringar för gäster/anställda?

Allt detta och mycket mer hjälper vi till med, det som är bra att ha med sig när man kontaktar en helhetsleverantör som Laddtec är på ett ungefär hur många laddstationer och vart dom ska vara placerade, resten hjälper vi till med.

Molntjänst

Molntjänst ingår kostnadsfritt via 4G, WIFI och PLC och med dom löpande programvaruuppdateringar gör att teknologin optimeras och säkerställer driftövervakning för varje enskild laddstation för en säker och stabil drift. Ta hand om drift, underhåll och fakturering eller låt oss ta hand om allt åt er.

Optimal Effektstyrning

Med Zaptec’s Automatic Power Manager (APM) mäts effektförbrukningen för hela fastigheten och tilldelar automatiskt högre laddhastighet till elbilarna när fastigheten förbrukar mindre ström/har ett lägre effektuttag. På så sätt anpassas tillgänglig effekt/ström till elbilsladdningen helt automatiskt efter fastighetens egna förbrukning. Effektmätningen är enkel att installera och kan monteras vid senare eller direkt vid installation.

Administration & Betallösningar

I Zaptec’s Portal sköts all administration, statistik och fakturering underlag. Här kan man även övervaka, balanser och fördela effekten på effektivaste sätt mellan de olika laddstationerna. Det går även administrera och konfigurera användare. Vi kan självklart sköta hela denna bit åt er via något av våra service avtal.

Vad kostar en installerad laddstation?

Det är många förutsättningar som påverkar vad en laddstation kostar men en tumregel är ca 10 000kr per installerad laddbox efter Naturvårdsverkets bidrag. Då ingår Laddstation Zaptec Pro, installation, driftsättning etc.

Garanti

Hos oss får du en av marknadens generösaste garantier på hela 5 år. Om något händer med laddboxen, åtgärdar vi felet via fjärruppkoppling eller byter ut laddboxen helt kostnadsfritt.

Kontakta oss, vad händer sen?

Efter att ni har kontaktat oss på något av nedanstående uppgifter så återkommer vi inom en arbetsdag och föreslår en tid vi kan gå igenom ert laddprojekt.

Telefon 01388115
Mejl info@laddtec.se
Eller vårat formulär här

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret nedan

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå