• 01388115
Stolpe Flex - Laddtech erbjuder laddstation, laddstolpe & laddbox för elbil

Stolpe Flex

ZAPTECs nya laddstolpe möjliggör att ni kan starta med en laddstation och sedan skala upp systemet med upp till två laddstationer per stolpe. Laddstolpen har ett tak som skyddar laddstationerna från väder och vind. Stolpen kan även beställas med ljus vid behov.

Laddstolpen passar bra där ni behöver installera laddstationer, men inte har en vägg eller annat fäste tillgängligt.

Se produktblad

Zaptec Apm - Laddtech erbjuder laddstation, laddstolpe & laddbox för elbil

ZAPTEC APM

ZAPTEC APM mäter effektförbrukning för hela fastigheten och tilldelar automatiskt mer ström till elbilsladdning när fastigheten förbrukar mindre ström; dvs. har lägre effektförbrukning.

Med en ZAPTEC-certifierad effektmätare installerad i huvudinstrumentpanelen, erhåller ZapCloud mätdata direkt från fastigheten och anpassar och justerar laddströmmen fortlöpande till laddstationerna. 

Se produktblad

Zaptec Pro - Laddtech erbjuder laddstation, laddstolpe & laddbox för elbil

ZAPTEC Pro

Använd all tillgänglig kapacitet Strömmen delas dynamiskt mellan alla laddstationer och optimerar därmed användningen av befintlig elkapacitet i byggnaden. ZAPTEC utför last- och fasbalansering, och laddstationen växlar dynamiskt mellan en- och trefasladdning för bästa utnyttjande.

Se produktblad

Zaptech stolpe Premium - Laddtech erbjuder laddstation, laddstolpe & laddbox för elbil

ZAPTEC stolpe Premium

ZapCharger Column Premium är en högkvalitativ laddstolpe som är utformad för enkel montering av ZapCharger Pro laddstationer i öppna landskap. Planera din elbilsladdning med ett stilfullt uttryck.

Laddstolpen är pulverlackerad med en matt grå yta och svart frontlucka/frampanel som ger enkel åtkomst till kopplingsboxen. Fastmontering i marken utförs enkelt med hjälp av de 4 mutterhålen i botten som är gjorda för standard CC160-bottenplatta/ fundament.

Se produktblad

Zaptec stolpe standard - Laddtech erbjuder laddstation, laddstolpe & laddbox för elbil

ZAPTEC stolpe Standard

ZapCharger Column Standard placeras på den robusta laddstolpen, utformad för enkel montering av ZapCharger Pro laddstationer i öppna landskap. Planera din elbilsladdning med ett stilfullt uttryck.

Laddstolpen är värmeförzinkad och pulverlackerad med en svart yta. Fastmontering i marken utförs enkelt med hjälp av de 4 mutterhålen i botten som är
gjorda för standard CC160-bottenplatta/fundament.

Se produktblad

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå