• 01388115

Vanliga frågor

Är det verkligen inga extra kostnader på installationen av laddboxen?

Vi tar inga extra kostnader upp till 20m kabel mellan el centralen och laddboxen, därefter tillkommer en kostnad på 95kr/m efter avdraget. Alla resor ingår i hela Sverige, eventuell om- eller tillbyggnad av din elcentral och vi tar inget extra för håltagningar i väggen, oavsett hur många.

Vad händer efter att jag gjort en beställning?

Efter att du skickat iväg din beställning till oss kommer du få ett bekräftelsemejl inom 1 arbetsdag, där hittar du information om din beställning. Efterföljande vardag blir du uppringd av installatören för att boka in installationsdag som passar er båda.

Varför har ni ingen fast kabel i laddboxen?

Vi tror på enkelhet för kunden och vi har valt en laddbox utan fast kabel så att du enkelt kan byta ut kabeln om den skulle bli skadad, då slipper du ringa ut en elektriker för att byta ut en skadad kabel. Om du vill kan du låsa fast kabeln i laddboxen via appen. Du kan dessutom välja din egen längd på kabeln.

Får jag rabatt om jag köper flera laddboxar?

Vi kan lämna en rabatt på 4000kr innan avdraget på laddbox 2 och 3 vid köp upp till 3 laddboxar. Beställ så många laddboxar du behöver så får du rabatten uträknad i bekräftelsemejlet.

Vilka betalningsalternativ har ni?

Vi använder oss av fakturabetalning. Fakturan skickas från oss efter att installationen är klar. Om du har kryssat i ”jag är berättigad till skattereduktion för grön teknik” kommer fakturan vara på kostnaden efter avdrag på 50% rabatt.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå