• 01388115

Företag / BRF

Laddstolpar

Företag & bostadsrättsförening

Vi erbjuder Nordens mest sålda laddbox för trygg, enkel och säker laddning för företag och bostadsrättsförening. Nedan kan du läsa mer om våra laddstationer, tekniska specifikationer och ansökan om bidrag. Bidraget får ansökas av bostadsrättsförening, organisationer och andra verksamheter vid Installation av laddstation för elbilar. Boka din kostnadsfria konsultation idag!

Laddstolpar för företag & bostadsrättsförening

Hur går det till vid installation av laddstolpar?

Laddtec är en helhetsleverantör av laddstolpar för företag och bostadsrättsförening. Vi tar med andra ord hand om hela processen, från beställning till färdig installation. Vi vägleder dig med alla möjliga frågeställningar som kan dyka upp när du vill erbjuda dina hyresgäster eller anställda elbilsladdning. Det som är bra att ha med sig är på ett ungefär hur många laddstationer ni behöver och vart dom ska vara placerade. Vi hjälper gärna till att guida dig när det kommer till olika debiteringsalternativ.

När det kommer till kostnaden för laddstolpar så varierar det beroende på en rad förutsättningar. Men det brukar landa på ca 10000 kronor per laddbox efter bidrag. I det priset ingår laddstation, installation och driftsättning. För att du ska känna dig trygg erbjuder vi en generös garanti på 5 år. Om något mot förmodan skulle hända med din laddbox så åtgärdar vi felet via fjärruppkoppling eller byter ut den helt kostnadsfritt. Vi återkommer efter en arbetsdag när du lämnat in din förfrågan angående laddstation för företag och bostadsförening!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå